Ce mai aștepți, profită de oferta RDCP

00:00:00:00

Licența RDCP

Licența RDCP

Creată special pentru nevoile organizatorilor de competiții de dans dar și pentru concurenții acestora.
RDCP este unica aplicație web din România destinată competițiilor de dans.

Aplicația Web RDCP este destinată competițiilor de dans și poate fi "închiriată" de către orice organizator de competiție de dans de pe teritoriul României. Aplicația web RDCP funcționează pe un sistem tip "Licență"

Ce înseamnă asta?

Înseamnă că la momentul achiziționării licenței pe baza pachetului ales, RDCP va fi activă pe toată perioada înscrierilor și până în ultima zi de organizare a competiției de dans. În momentul în care data de încheiere ce va fi stabilită de către organizator ajunge la final, platforma se va dezactiva automat.

Mai sunt și alte moduri în care platforma se poate dezactiva automat:

  • Înscrieri în competiție frauduloase (Informații false, etc);
  • Atacuri de securitate (hack);
  • Neplata licenței RDCP de către organizatorul competiției de dans;
  • Nerespectarea termenilor și condițiilor RDCP din partea organizatorului competiției de dans.

Licența RDCP este ONE TIME USE, adică nu se mai poate folosii aceiași licență pentru activarea aplicației web în altă dată.
Daca sunteți mulțumiți de RDCP și doriți că la următoarele competiții de dans să o utilizați trebuie să achiziționați o licență nouă.
Pachetele de licență sunt disponibile la AICI.

În momentul achiziției unui pachet RDCP dacă detineți un nume de domeniu ex:www.competitia-mea.ro, atunci o sa vă setăm un nume de domeniu pentru aplicația web RDCP

Cum activezi licența?

După achiziționarea pachetului și după activarea domeniului unde va fi activă aplicația web RDCP intrați pe domeniul ales și introduceți licența pe care o s-o primiți pe adresa de email și RDCP se va activa automat.