Ce mai aștepți, profită de oferta RDCP

00:00:00:00

Despre rdcp

Despre RDCP v2

Creată special pentru nevoile organizatorilor de competiții de dans dar și pentru concurenții acestora.
RDCP este unica aplicație web din România destinată competițiilor de dans.

Despre RDCP

Short story ☕...

Salut! Mă numesc Alex Cristian și acum ceva ani pe langă programator fiind și dansator m-am tot confruntat cu procedurile greoaie pentru înregistrarea momentelor de dans la diferite competiții la care am participat, însă în reperate rânduri a devenit deja frustrant să trimit totul pe email ori să completez fișele de înscriere pe foi ca apoi să merg să le trag la xerox și după să le scanez pentru a le putea trimite pe email înapoi organizatorilor, horror!

Așa că îmi venise ideea de a dezvolta o platformă ce avea să ajute organizatorii de competiții dar mai ales concurenții prin a le oferi diferite metode simple de înregistrare a momentelor de dans, zis și făcut! Vă fac cunoștință cu Romanian Dance Competition Platform 🥰

Tehnologii aplicate

La ce ajută RDCP?

Numai suntem în anul 2000 unde totul se scrie pe foaie, din păcate în prezent se cam practică această metodă, mai mult sau mai puțin, chiar dacă ne ajutăm de un site în wordpress unde colectăm înscrierile, ele tot pe e-mail ajung ca apoi toate înscrierile să fie trecute manual pe o foaie sau un excel, să numai spun de piesele muzicale care nu au niciun Dumnezeu, nu există reguli pe baza căreia să se țină cont când vine vorba de timpul pieselor ce trebuie respectat și formatul acestora.

RDCP are un algoritm automatizat unde centralizează totul într-o singură aplicație web, calcule automatizate, încărcarea pieselor cu condiția de respectare a timpului din regulament + restricționarea pe baza formatelor la încărcare, mp3 only!