Despre RDCP v2

Salut! Mă numesc Alex Cristian și în prezent sunt programator. Însă, prima mea pasiune a fost cea de dansator și astfel m-am tot confruntat de-a lungul timpului cu procedurile greoaie pentru înregistrarea momentelor de dans la diferite competiții la care am participat. Devenise deja frustrant și ineficient să trimit totul pe email ori să completez fișele de înscriere pe foi ca apoi să merg să le trag la xerox și după să le scanez pentru a le putea trimite pe email înapoi organizatorilor, horror!

Așa a luat naștere ideea de a dezvolta o platformă ce avea să ajute organizatorii de competiții, dar mai ales concurenții prin a le oferi diferite metode simple de înregistrare a momentelor de dans. Zis și făcut! Vă fac cunoștință cu Romanian Dance Competition Platform, cu ajutorul căreia experiențele din timpul competițiilor devin mai ușor de gestionat din punct de vedere al organizării acestora  🥰

Comandă RDCP și bucură-te de o experiență unică!

La ce ajuta RDCP?

Deși nu ne mai aflăm în anul 2000 atunci când totul se scria pe foaie, din păcate în prezent se practică această metodă mai mult sau mai puțin și chiar dacă ne ajutăm de un site în wordpress unde colectăm înscrierile, ele tot pe e-mail ajung ca apoi toate înscrierile să fie trecute manual pe o foaie sau un excel. Să numai amintim de piesele muzicale care nu au niciun Dumnezeu, pentru că nu există reguli pe baza căreia să se țină cont când vine vorba de timpul pieselor ce trebuie respectat și formatul acestora.

RDCP are un algoritm automatizat unde centralizează totul într-o singură aplicație web, calcule automatizate, încărcarea pieselor cu condiția de respectare a timpului din regulament + restricționarea pe baza formatelor la încărcare, mp3 only!

RDCPv2 - Poze